top of page

VERZENDING & RETOUR

VERZENDING 

 

Aankopen vanuit de webshop worden enkel verstuurd naar adressen in België en Nederland. 

Verzending is gratis. 

 

Verzending binnen België wordt verstuurd via een verzekerde verzending. De aanwezigheid van de klant is vereist om het pakket te ontvangen. 

Verzending naar Nederland wordt aangetekende verstuurd. In dit geval is er geen verzekerde verzending. Vanaf het moment van verzending is Betty Delanghe van Atelier VogelVrij niet langer verantwoordelijk voor verlies of schade door het verzendbedrijf. Het risico hiervoor ligt bij de klant.

ANNULATIE/RETOUR

 

Voor online aankopen (= aankopen via de webshop) geldt voor de klant een herroepingsrecht van 14 kalenderdagen. De klant heeft 14 kalenderdagen de tijd om zich te bedenken en het juweel terug te sturen. Een voorwaarde hiervoor dat het juweel ongedragen is, geen beschadiging heeft. 

De klant dient Betty Delanghe schriftelijk op de hoogte te brengen binnen de 7 dagen na ontvangst. Het juweel moet binnen de 14 kalenderdagen terug in het bezit zijn van de verkoper. 

De klant dient het item terug te sturen, verzending op eigen risico. De verzending dient door de klant zelf bekostigd te worden. 

Indien de juwelen schade oplopen door de verzending, of als de zending verloren gaat, kan de klant niet rekenen op compensatie. 

 

Bij maatwerk (= alle aangekochte items buiten de webshop) kan er geen retour plaatsvinden. Alle juwelen worden op vraag/maat gemaakt, en zijn zo gepersonaliseerd. 

Eens de opdracht tot uitvoeren is gegeven, en Betty Delanghe gestart is met het vervaardigen van het gewenste juwelen, is annuleren van de bestelling niet meer mogelijk. 

Het annuleren of retouren of omruilen van maatwerk is niet mogelijk. 


 

bottom of page